Υλικά
Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι μαζί με το πεπόνι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.
Έπειτα ρίχνουμε τα σταφύλια, τις φράουλες, το μάνγκο και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε.
Υλικά
Για 2-4 άτομα
3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένα σε κύβους
5 μεγάλα κομμάτια πεπόνι κομμένα σε κύβους
1 κούπα σταφύλια
5 φράουλες κομμένες στη μέση
1 μάνγκο κομμένο σε κύβους
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ