Υλικά
Υλικά
Για 2-4 άτομα
12 φέτες στήθος γαλοπούλας
4 φέτες ντομάτας
12 φέτες κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά
½ φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί
½ φλιτζάνι γάλα
2 αυγά
βούτυρο με λίγα λιπαρά
8 φέτες ψωμί του τοστ
αλάτι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με βούτυρο. Μοιράζουμε τις φέτες γαλοπούλας και του κίτρινου τυριού σε 4 φέτες ψωμί.
Βάζουμε από μια φέτα ντομάτας και σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμί.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και λίγο αλάτι.
Τοποθετούμε τα σάντουιτς σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το μείγμα των χτυπημένων αυγών.
Τέλος, πασπαλίζουμε με το τριμμένο κίτρινο τυρί.
Ανοίγουμε το φούρνο, ώστε να προθερμανθεί.
Ψήνουμε τα σάντουιτς στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά.
Όταν τα βγάλουμε, τα κόβουμε διαγώνια στη μέση και τα σερβίρουμε.