Υλικά
- 1 ρόκα
- 150 γραμμάρια χαλούμι
- 1 αχλάδι κομμένο σε φέτες
- 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Στη τοστιέρα τοποθετούμε το χαλούμι σε φέτες και το ψήνουμε για 2 λεπτά το πολύ απ’ την κάθε πλευρά, το ίδιο κάνουμε και για το αχλάδι κομμένο σε φέτες.
Βάζουμε σε σαλατιέρα την ρόκα, την αλατίζουμε και κατόπιν ραντίζουμε με μπαλσάμικο. Προσθέτουμε το χαλούμι, το αχλάδι. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε.