Υλικά 500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας 50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά κάρυ 1 ασπράδι αυγού 3 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να ενοποιηθούν. Πλάθουμε σε μικρούς κεφτέδες και τους τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό ταψί. Ψήνουμε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά και είναι έτοιμοι.