Υλικά
Υλικά
Για 2 άτομα
Για το ντιπ
2 βρασμένα σφιχτά αυγά
2 φλιτζάνια κρέμα σουρ
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κάρυ
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο
Καρύκευμα
Για τη σουρ κρέμα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Το χυμό μισού λεμονιού
1 γιαούρτι αγελαδινό
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Για το ντιπ
Χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από το αυγό στο μπλέντερ. Έπειτα κόβετε σε μικρά κομματάκια τα αυγά, τα προσθέτετε και ανακατεύετε. Τοποθετείτε για λίγο στο ψυγείο το μείγμα, το πασπαλίζετε με πάπρικα και σερβίρετε με τσιπς.
Για τη σουρ κρέμα
Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ανακατεύουμε τα υλικά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα.
Αφήνουμε την κρέμα εκτός ψυγείο για 24 ώρες και αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και είναι έτοιμη.