Υλικά Για 2- 4 άτομα 7 πατάτες 1 καρότο 1 1/2 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη γάλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και το καρότο σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε νερό τόσο όσο να τα καλύψει. Προσθέτουμε το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μείνει λίγο νεράκι στην κατσαρόλα. Τα κατεβάζουμε από την φωτιά και με ένα πιρούνι αρχίζουμε να τα λιώνουμε. Στο σημείο αυτό προσθέτουμε τη μαργαρίνη και λίγο λίγο γάλα μέχρι που να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και προσθέτουμε τέλος και το πιπέρι.