Υλικά
- 2 χούφτες ρύζι καρολίνα
- 1 πράσο
- 1 καρότο
- 2 κύβοι με ζωμό λαχανικών
- 1 ματσάκι άνηθο
- πιπέρι
Εκτέλεση
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση. Κόβουμε τις πατάτες και το καρότο σε μικρούς κύβους και μόλις το νερό αρχίσει να κοχλάζει τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα για να βράσουν για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα και το πράσο αφού το κόψουμε και αυτό σε όποιο σχήμα επιθυμούμε.
Αμέσως μετά ρίχνουμε 2 χούφτες ρύζι καρολίνα, τους ζωμούς λαχανικών, ψιλοκομμένο άνηθο και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 με 20 λεπτά.