Υλικά

  • 200 ml μπύρα ξανθιά
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • ½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
  • 300 γραμμάρια μουστάρδα
  • 800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια
  • 100 γραμμάρια μαργαρίνη

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε τα χοιρινά φιλέτα και τα αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τα ζεσταίνουμε καλά. Κατόπιν, τα σοτάρουμε και προσθέτουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σβήνουμε με τη μπύρα, αφήνουμε να τραβηχτούν λίγο τα υγρά και προσθέτουμε τη μουστάρδα.

Στο μεταξύ, εάν η σάλτσα σφίξει, προσθέστε λίγη μπύρα ακόμη και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμα, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.