Υλικά -σπανάκι -1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο -σκόρδο -1 αλεσμένη ντομάτα -1 πλάκα τυρί φέτα -2-3 φύλλα δυόσμου -ρίγανη, αλάτι, πιπέρι -2 μεγάλες γαρίδες -λίγο κρασί λευκό -λίγο ούζο Εκτέλεση Μαρινάρουμε τις γαρίδες στο αλάτι και στο πιπέρι. Τις σοτάρουμε σε ένα τηγάνι και της σβήνουμε με ούζο και λευκό κρασί. Σοτάρουμε σε άλλο τηγάνι σπανάκι με ελαιόλαδο, σκόρδο και μοσχοκάρυδο. Στο ίδιο τηγάνι ετοιμάζουμε με τον ίδιο τρόπο και τη φέτα με ρίγανη. Επίσης, σοτάρουμε μια αλεσμένη ντομάτα και ρίχνουμε τις μαριναρισμένες γαρίδες. Παίρνουμε ένα τσέρκι και στρώνουμε μία στρώση σπανάκι, μία στρώση με φέτα και ντομάτα. Φτιάχνουμε άλλη μία στρώση σπανάκι φέτα και στο τέλος βγάζουμε το τσέρκι και τοποθετούμε από πάνω τις γαρίδες. Στολίζουμε με τη σάλτσα από τις γαρίδες, τα ντοματίνια και 2 ή 3 φύλλα σοταρισμένο δυόσμο.