Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 φρατζόλα άσπρο ψωμί
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
2 φλιτζάνια τσαγιού τυρί (Ολλανδίας ή κασέρι ή γραβιέρα)
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το ψωμί σε ψιλές φέτες, σε πάχους ενός εκατοστού περίπου. Τις αλείφουμε με βούτυρο, από τη μία πλευρά.
Κόβουμε, σε συνέχεια, το τυρί σε πολύ λεπτές φέτες (κατάλληλο τυρί είναι το Ολλανδίας, κασέρι, γραβιέρα) και καλύπτουμε και όλη την επιφάνεια της βουτυρωμένης φέτας.
Τοποθετούμε τις φέτες μέσα σε μια λαμαρίνα και τις ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς σε αέρα. Αφού δούμε πως έχουν κάνει κρούστα από πάνω, αφαιρούμε από το φούρνο και σερβίρουμε ζεστές!
Και για να μην το απολαύσετε σκέτο… για κυρίως πιάτο σερβίρετε… χοιρινό με λιαστή ντομάτα!!!
Ταιριάζει φοβερά!!!