Υλικά

  • Για 6 άτομα
  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.γ. μαργαρίνη
  • 1 κύβο λαχανικών
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο
  • Τριμμένη γραβιέρα

sidagi.gr

Η καλύτερη πρόταση για να συνοδεύσετε το κρέας ή το ψάρι σας!

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο. Προσθέτουμε το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.

Πολτοποιούμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε με τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε όση τριμμένη γραβιέρα θέλουμε και ανακατεύουμε.