Υλικά
Στον αμύητο θα ακουστεί αρκετά παράξενο, αλλά ο επαγγελματίας ζαχαροπλάστης και ο άνθρωπος που αγαπά τα γλυκά το ξέρουν πια εδώ και πολύ καιρό. Η σοκολάτα έχει έναν νέο φίλο, το παντζάρι. Τούρτες σοκολάτες με παντζάρι, κέικ σοκολάτας με παντζάρι, ακόμα και brownies με παντζάρι ήταν άλλοτε πράγματα που έβρισκες αποκλειστικά σε δημιουργικές κουζίνες. Μόνο που πλέον το μυστικό είναι κοινός τόπος. Το παντζάρι δεν δίνει απλώς ένα απροσδόκητο χρώμα στη σοκολατένια δημιουργία, αλλά προσθέτει κυριολεκτικά άλλο ένα στρώμα γεύσης. Μια εντελώς νέα γευστική εμπειρία, με δυο λόγια, με μεγαλύτερο βάθος. Βρασμένο παντζάρι θέλουμε που το περνάμε από τον τρίφτη και μπαίνει απλώς στο μείγμα του σοκολατένιου γλυκού. Αυτό είναι όμως το βήμα που θα περάσει τούρτες, κέικ και brownies σε πρωτόγνωρες γευστικές διαστάσεις…