Υλικά
Πέραν όλων των άλλων, ο γνωστός βρετανός σεφ είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος, ιδανικός μάλιστα για τον αρχάριο στην κουζίνα. Και καθώς είναι Ράμσεϊ, έχει τον τρόπο του να ανεβάζει επίπεδο ακόμα και στις πιο απλές δουλειές της κουζίνας. Όπως το βράσιμο του ρυζιού! Στο κατατοπιστικό βίντεο, μας δείχνει πώς να βράζουμε ρύζι, να ψιλοκόβουμε κρεμμύδια, να ακονίζουμε ένα μαχαίρι, να ξεκοκαλίζουμε τον σολομό και να μαγειρεύουμε μακαρόνια. Ακόμα και για εξπέρ στην κουζίνα είναι οι συμβουλές του, καθώς βγαίνουν από το στόμα του μεγάλου σεφ.