Υλικά
Όπως όλοι ξέρουμε, όταν θέλουμε να σοτάρουμε λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τα ρίχνουμε μέσα.
Τόσο απλό. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο χοντρό αλάτι στο φινίρισμα και πανέτοιμα. Δύσκολο δεν το λες κατά κανέναν τρόπο.
Όλα όμως σε αυτό τον κόσμο έχουν και τα μικρά μυστικά τους. Κι έτσι μπορούμε να έχουμε σοταρισμένα λαχανικά πλούσια σε γεύση και εμφάνιση, αντί για μέτριες καταστάσεις.