Υλικά

  • 1/3 φλ. τσαγιού μουστάρδα
  • 1/4 φλ. τσαγιού μέλι
  • 2 κ. σ. μαγιονέζα
  • 4 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκαλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τη σχάρα σε μέτρια φωτιά.
  2. Σε ένα ρηχό μπολ, ανακατέψτε τη μουστάρδα, το μέλι και τη μαγιονέζα. Αφήστε στην άκρη μια μικρή ποσότητα από τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι και βουτήξτε το κοτόπουλο στην υπόλοιπη σάλτσα μέχρι να καλυφθεί καλά.
  3. Λαδώστε ελαφρά τη σχάρα και ψήστε το κοτόπουλο για 18 έως 20 λεπτά, γυρίζοντας περιστασιακά.
  4. Περιχύνετε περιστασιακά με τη σάλτσα που κρατήσατε κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 λεπτών.