Υλικά

  • 1 αβοκάντο, σε κύβους
  • 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1 κ. σ. χυμό λάιμ
  • 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι, σε κύβους
  • 1/4 φλ. τσαγιού σέλινο, σε κύβους
  • 1 κ. σ. πιπεριά jalapeño, σε κύβους
  • 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο κοτόπουλο, ψιλοκομμένο
  • Σάλτσα sriracha, για γαρνίρισμα, προαιρετικά
  • Φρέσκο κόλιανδρο, προαιρετικά

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το αβοκάντο, το γιαούρτι, το λάιμ, τη σκόνη σκόρδου, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ. Πολτοποιήστε το αβοκάντο μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή συνοχή.
  2. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλινο, την πιπεριά jalapeño και το κοτόπουλο στο μείγμα αβοκάντο και ανακατέψτε για να καλυφθεί ομοιόμορφα.
  3. Σερβίρετε σε τοστ με προαιρετική επικάλυψη από sriracha και κόλιανδρο.