Υλικά
- 1 αβοκάντο, σε κύβους
- 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1 κ. σ. χυμό λάιμ
- 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι, σε κύβους
- 1/4 φλ. τσαγιού σέλινο, σε κύβους
- 1 κ. σ. πιπεριά jalapeño, σε κύβους
- 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο κοτόπουλο, ψιλοκομμένο
- Σάλτσα sriracha, για γαρνίρισμα, προαιρετικά
- Φρέσκο κόλιανδρο, προαιρετικά
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το αβοκάντο, το γιαούρτι, το λάιμ, τη σκόνη σκόρδου, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ. Πολτοποιήστε το αβοκάντο μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή συνοχή.
- Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλινο, την πιπεριά jalapeño και το κοτόπουλο στο μείγμα αβοκάντο και ανακατέψτε για να καλυφθεί ομοιόμορφα.
- Σερβίρετε σε τοστ με προαιρετική επικάλυψη από sriracha και κόλιανδρο.