Υλικά
- 1 φιλέτο σολομού 120 γρ.
- 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα τσίλι
- 184 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σολομό, με τη σάλτσα τσίλι και τα κρεμμυδάκια.
- Τοποθετήστε το φιλέτο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αδειάστε με το κουτάλι τη σάλτσα που έχει περισσέψει πάνω από το σολομό.
- Ψήστε για 12- 15 λεπτά, μέχρι ο σολομός να ψηθεί αλλά να είναι ακόμα τρυφερός.