Υλικά

  • 1 φιλέτο σολομού 120 γρ.
  • 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα τσίλι
  • 184 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σολομό, με τη σάλτσα τσίλι και τα κρεμμυδάκια.
  3. Τοποθετήστε το φιλέτο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αδειάστε με το κουτάλι τη σάλτσα που έχει περισσέψει πάνω από το σολομό.
  4. Ψήστε για 12- 15 λεπτά, μέχρι ο σολομός να ψηθεί αλλά να είναι ακόμα τρυφερός.