Υλικά
- 2 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
- 1 κ. γλ. καρύκευμα πουλερικών
- 1/2 κ. γλ. λευκό πιπέρι
- 1/2 κ. γλ. κάρυ σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο μπρόκολο
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ανοίξτε το στήθος κοτόπουλο, πλάθωντάς το μέχρι να αποκτήσει ένα πάχος περίπου 0,15 εκ.
- Συνδυάστε το καρύκευμα πουλερικών, το πιπέρι, τη σκόνη κάρυ, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι και πασπαλίστε το κοτόπουλο.
- Ανακατέψτε σε ένα μπολ το μπρόκολο και το τυρί και τοποθετήστε το μισό στο κέντρο κάθε στήθους κοτόπουλου.
- Διπλώστε σε ρολάκι και στερεώστε με οδοντογλυφίδες.
- Τοποθετήστε τα με τη ραφή προς τα κάτω σε ένα τετράγωνο ταψί και προσθέστε το ζωμό. Καλύψτε το ταψί χαλαρά με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 30 λεπτά.
- Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και περιχύστε το κοτόπουλο με τους χυμούς του ταψιού. Ψήστε, χωρίς κάλυμμα, μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ, περίπου για 10 λεπτά ακόμα.