Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 κ. σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
- 2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
- 1/4 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε την κρέμα γάλακτος, το κακάο, τη ζάχαρη άχνη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε.
- Χτυπήστε με το μίξερ μέχρι να σχηματιστούν σκληρές κορυφές.
- Βάλτε τη μους σε 6 σφηνοπότηρα. Σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.