Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
  • 1/4 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε την κρέμα γάλακτος, το κακάο, τη ζάχαρη άχνη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε.
  2. Χτυπήστε με το μίξερ μέχρι να σχηματιστούν σκληρές κορυφές.
  3. Βάλτε τη μους σε 6 σφηνοπότηρα. Σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.