Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
- 12 φέτες από γαλλική μπαγκέτα
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. φράουλες, κομμένες σε κύβους
- 2 κ. γλ. φρέσκα φύλλα θυμαριού, συν περισσότερα για το σερβίρισμα
- 1 φλ. τσαγιού κατσικίσιο τυρί, σε θερμοκρασία δωματίου
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία.
- Τοποθετήστε τις φέτες ψωμιού σε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και περιχύστε με ελαιόλαδο.
- Συνδυάστε τις φράουλες και το θυμάρι σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τα στην άκρη.
- Ψήστε το ψωμί στο προθερμασμένο γκριλ μέχρι να ροδίσει, περίπου 3 λεπτά ανά πλευρά.
- Απλώστε το κατσικίσιο τυρί στο ψημένο ψωμί.
- Προσθέστε μαύρο πιπέρι, αλάτι και το βαλσάμικο ξύδι στο μείγμα με τις φράουλες και ανακατέψτε.
- Με ένα κουτάλι τοποθετήστε τις φράουλες πάνω από το κατσικίσιο τυρί και γαρνίρετε με επιπλέον θυμάρι.