Υλικά
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
- 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένο ημίσκληρο τυρί
- 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι, σε φέτες
- 1 ράβδο μαλακό βούτυρο
- 1 μπαγκέτα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από την μπαγκέτα, μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα.
- Κόψτε τη μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος και απλώστε το μείγμα βουτύρου και τυριών ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές της μπαγκέτας.
- Τοποθετήστε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι το τυρί να φουσκώσει και να αρχίσει να ροδίζει στις άκρες.
- Κόψτε σε φέτες, αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε.