Υλικά
- 150 γρ. γιαούρτι
- 1 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
- 1 κ. γλ. αλεσμένο κόλιανδρο
- 1/2 κ. γλ. αλεσμένο κάρδαμο
- 1 σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένη
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 κιλό κοτόπουλο, σε τέταρτα
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τα μπαχαρικά.
- Προσθέστε τα κομμάτια του κοτόπουλου και μαρινάρετε, σε θερμοκρασία δωματίου, για 3 ώρες.
- Τοποθετήστε στη σχάρα του φούρνου ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και βάλτε το μαριναρισμένο κοτόπουλο.
- Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο καλά.