Υλικά

  • 250 γρ. νουντλς
  • 400 γρ. φιλέτο σολομού κομμένο σε μεγάλους κύβους
  • 2 καρότα κομμένα ζουλιέν
  • 200 γρ. αρακά
  • 175 γρ. σάλτσα stir-fry κοτόπουλο και κάρυ

Εκτέλεση

  1. Μαγειρέψτε τα νουντλς σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και σουρώστε καλά.
  2. Ζεστάνετε ένα λαδωμένο γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Τηγανίστε τον μισό σολομό για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Μεταφέρετε σε ένα μπολ. Επαναλάβετε με τον υπόλοιπο σολομό.
  3. Προσθέστε το καρότο και τον αρακά στο γουόκ ή το τηγάνι. Τηγανίστε για 1- 2 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Επιστρέψτε τον σολομό στο γουόκ ή στο τηγάνι, προσθέστε τα νουντλς και τη σάλτσα stir-fry και τηγανίστε για 1- 2 λεπτά.
  4. Μοιράστε το μείγμα των νουντλς στα μπολ σερβιρίσματος και απολαύστε.