Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι 2%
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 1/8 κ. γλ. αλάτι
  • 1/8 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 σακουλάκια τόνου σε νερό
  • 1 κλωνάρι σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε στην άκρη.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τον τόνο με το σέλινο και το σχοινόπρασο.
  3. Προσθέστε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.
  4. Καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει πριν απολαύσετε.