Υλικά
- 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι 2%
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 1/8 κ. γλ. αλάτι
- 1/8 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 σακουλάκια τόνου σε νερό
- 1 κλωνάρι σέλινο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τον τόνο με το σέλινο και το σχοινόπρασο.
- Προσθέστε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.
- Καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει πριν απολαύσετε.