Υλικά
- 1 καρότο, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 1/2 μπανάνα
- 4 κλημεντίνες
- Ψιλοκομμένο τζίντζερ
- 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1 κ. σ. μέλι
- Αλάτι για γεύση
- 1 1/2 φλ. τσαγιού πάγο
Εκτέλεση
- Προσθέστε τις κλημεντίνες, τη μπανάνα, το καρότο, το τζίντζερ, το γιαούρτι, το μέλι, το αλάτι και τον πάγο σε ένα μπλέντερ.
- Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σερβίρετε σε ένα ποτήρι ή σε ένα μπολ με φρέσκα φρούτα.