Υλικά
- 4 πιπεριές τσίλι
- 1 φλ. τσαγιού χυμό φρούτων του πάθους
- 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- Χυμό από ένα λεμόνι
- Αλάτι
- Μια πρέζα ψιλοκομμένο κόλιανδρο
Εκτέλεση
- Βράστε τις πιπεριές τσίλι σε αρκετό νερό για περίπου 15 λεπτά.
- Σουρώστε και κρυώστε με παγωμένο νερό.
- Ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε, απομακρύνοντας τους σπόρους.
- Ανακατέψτε τις πιπεριές τσίλι με το χυμό από τα φρούτα του πάθους, το λάδι και το χυμό λεμονιού μέχρι να πάρετε μια λεία και κρεμώδη σάλτσα.
- Προσθέστε τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και αλάτι για τη γεύση και ανακατέψτε καλά.