Υλικά

  • 250 γρ. μπισκότα
  • 1 φλ. τσαγιού​ ​ζάχαρη άχνη
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 5 κ. σ.​ ​κονιάκ
  • 5 κ. σ.​ ​​σκόνη κακάο
  • 100 γρ. καρύδια
  • Κακάο για πασπάλισμα

Εκτέλεση

  1. Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και αποσύρετε από τη φωτιά.
  2. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και το κονιάκ και ανακατέψτε καλά.
  3. Τρίψτε τα μπισκότα και τα καρύδια και προσθέστε τα στο μείγμα.
  4. Ανακατέψτε καλά, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  5. Αφήστε λίγο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί στο ψυγείο και εν συνεχεία απλώστε το σε μία λαδόκολλα.
  6. Τυλίξτε το σε σχήμα κορμού και τοποθετήστε στην κατάψυξη.
  7. Πριν σερβίρετε πασπαλίστε με λίγο κακάο.