Υλικά
- 250 γρ. μπισκότα
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 1 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 5 κ. σ. κονιάκ
- 5 κ. σ. σκόνη κακάο
- 100 γρ. καρύδια
- Κακάο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Λιώστε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη, το κακάο και το κονιάκ και ανακατέψτε καλά.
- Τρίψτε τα μπισκότα και τα καρύδια και προσθέστε τα στο μείγμα.
- Ανακατέψτε καλά, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Αφήστε λίγο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί στο ψυγείο και εν συνεχεία απλώστε το σε μία λαδόκολλα.
- Τυλίξτε το σε σχήμα κορμού και τοποθετήστε στην κατάψυξη.
- Πριν σερβίρετε πασπαλίστε με λίγο κακάο.