Υλικά
- 3 κ. σ. βούτυρο
- 1 αβγό
- 6 κ. σ. σιμιγδάλι ψιλό
- 1 λίτρο φρέσκο γάλα
- Φέτα (κατά βούληση)
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το γάλα σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το σιμιγδάλι.
- Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή κρέμας και προσθέστε το βούτυρο.
- Κατεβάστε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήστε να κρυώσει.
- Προσθέστε το αβγό και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ρίξτε τη φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια και στρώστε το μείγμα σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
- Ψήστε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.