Υλικά

  • 500 γραμ. κιμά γαλοπούλας
  • 1 κούπα τριμμένο κολοκύθι
  • 1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 κούπα φρέσκια ψίχα ψωμιού
  • ½ κ.τ.γ. αλάτι
  • ½ κ.τ.γ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κ.τ.σ. λάδι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, τη ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι.
  2. Στη συνέχεια, ζυμώνετε τον κιμά και φτιάχνετε 4-6 μπιφτέκια πλατιά.
  3. Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και ο κιμάς στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
  4. Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.