Υλικά
- 500 γραμ. κιμά γαλοπούλας
- 1 κούπα τριμμένο κολοκύθι
- 1 κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 κούπα φρέσκια ψίχα ψωμιού
- ½ κ.τ.γ. αλάτι
- ½ κ.τ.γ. μπαχαρικά για κοτόπουλο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.τ.σ. λάδι
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τον κιμά, το κολοκύθι, το κρεμμύδι, τη ψίχα, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το πιπέρι και ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι.
- Στη συνέχεια, ζυμώνετε τον κιμά και φτιάχνετε 4-6 μπιφτέκια πλατιά.
- Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί, και ψήστε τα μπιφτέκια για 5-6 λεπτά από την κάθε μεριά, μέχρι να γίνουν και ο κιμάς στο κέντρο να μην είναι πια ροζ.
- Μην τα παραψήσετε γιατί θα γίνουν στεγνά.