Υλικά
Εκτέλεση
- Αλείφετε με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο μια φόρμα ή ένα αντικολλητικό μικρό ταψί
- Στρώνετε σε αυτό μία λαδόκολλα. Και αλείφετε πάλι και στρώνετε ακόμη μία λαδόκολλα
- Παίρνετε τη μαύρη σοκολάτα και τη σπάτε σε κομμάτια
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνετε το ζαχαρούχο και μέσα σε αυτό τη σοκολάτα. Τα ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά, ενώ ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά. Υπολογίστε περίπου στα 4 λεπτά.
- Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα, το ρίχνετε στη φόρμα και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 3 με 4 ώρες ή όλη τα νύχτα.
- Μόλις είναι έτοιμο, το βγάζετε από τη φόρμα και τη λαδόκολλα και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.