Υλικά
- 2 φέτες καρπούζι κομμένες σε μέγεθος μπουκιάς, χωρίς κουκούτσια
- 150 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς
- Ένα κόκκινο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
- Μία χούφτα φύλλα τρυφερού μαϊντανού
- 10 φύλλα φρέσκου δυόσμου
- 1 μοσχολέμονο (lime)
- Μερικές μαύρες ελιές
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Πριν κόψετε το καρπούζι, ξεκινάτε να μαρινάρετε το κρεμμύδι στο χυμό του lime.
- Βάζετε τις λεπτές φετούλες σε ένα μπολ και τις περιχύνετε με το χυμό. Τις ανακατεύετε και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 10 λεπτά.
- Σε μεγάλο μπολ, ενώνετε τα κομμάτια του καρπουζιού, τη φέτα, το κρεμμύδι και περιχύνετε με το χυμό του μοσχολέμονου που θα έχει πάρει ροζ χρώμα.
- Προσθέτετε τον μαϊντανό – όχι ψιλοκομμένο, ολόκληρα τα φύλλα του. Προσθέτετε τα φύλλα του δυόσμου κομμένα με τα χέρια.
- Προσθέτετε μια πρέζα αλάτι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε σε σαλατιέρα.