Υλικά
- 1 λεμόνι
- 1 λάιμ
- 1 πορτοκάλι
- 1 1/2 φλ. τσαγιού ρούμι
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 750 ml ξηρό κόκκινο κρασί
- 1 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκάλι
Εκτέλεση
- Πριν την εκτέλεση της συνταγής φροντίστε να έχετε βάλει τα φρούτα, το ρούμι, το κρασί και τον χυμό πορτοκάλι στο ψυγείο για να είναι κρύα.
- Κόψτε σε ροδέλες το λεμόνι, το λάιμ και το πορτοκάλι και τοποθετήστε τα σε μια μεγάλη γυάλινη κανάτα.
- Προσθέστε το κρασί, το ρούμι, τον χυμό πορτοκάλι και την ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η τελευταία.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για δύο ώρες έτσι ώστε να δέσει το μείγμα και να αναδειχθούν τα αρώματά του.
- Σερβίρετε με πάγο και απολαύστε.