Υλικά

  • 1 λεμόνι
  • 1 λάιμ
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ρούμι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 750 ml ξηρό κόκκινο κρασί
  • 1 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκάλι

Εκτέλεση

  1. Πριν την εκτέλεση της συνταγής φροντίστε να έχετε βάλει τα φρούτα, το ρούμι, το κρασί και τον χυμό πορτοκάλι στο ψυγείο για να είναι κρύα.
  2. Κόψτε σε ροδέλες το λεμόνι, το λάιμ και το πορτοκάλι και τοποθετήστε τα σε μια μεγάλη γυάλινη κανάτα.
  3. Προσθέστε το κρασί, το ρούμι, τον χυμό πορτοκάλι και την ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει η τελευταία.
  4. Τοποθετήστε στο ψυγείο για δύο ώρες έτσι ώστε να δέσει το μείγμα και να αναδειχθούν τα αρώματά του.
  5. Σερβίρετε με πάγο και απολαύστε.