Υλικά
- 1 ποτήρι χοντροτριμμένη φέτα
- 2 στραγγιστά γιαούρτια
- 2 αυγά
- ψιλοκομμένο δυόσμο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αραβοσιτέλαιο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τρίβετε τη φέτα από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε το τυρί.
- Προσθέτετε τα γιαούρτια, το αλεύρι, το αραβοσιτέλαιο, το δυόσμο και αλατοπιπερώνετε ελαφρά.
- Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Μεταφέρετε σε βουτυρωμένο πυρέξ το μείγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα η τυρόπιτά σας.