Υλικά
- 400 γρ. σολομού (καθαρισμένος και ψιλοκομμένος)
- 2 αυγά
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Καθαρίστε πολύ καλά το σολομό και προσέξτε μην σας ξεφύγει κάποιο κόκαλο.
- Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και εν συνεχεία προσθέστε το κρεμμύδι, το σολομό και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
- Πλάστε τους κεφτέδες από σολομό.
- Σε ένα τηγάνι θερμάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Τηγανίστε τους κεφτέδες από σολομό για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.