Υλικά
- 15 φέτες μπρουσκέτας από ψωμί μπαγκέτας
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες σε κύβους
- 1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
- Φέτα θρυμματισμένη
- Φύλλα βασιλικού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε, πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κύβους.
- Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε και το αβοκάντο σε μικρούς κύβους.
- Βάζετε ελάχιστη ποσότητα σάλτσα πέστο βασιλικού στις μπρουσκέτες.
- Τοποθετείτε 1 κουταλιά του γλυκού αβοκάντο πάνω από κάθε μπρουσκέτα και σκεπάζετε με ίδια ποσότητα ντομάτας.
- Ψιλοκόβετε το βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, τη φέτα θρυμματισμένη, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο και διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.