Υλικά

  • 200 γρ. ταραμάς λευκός
  • 100 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
  • 1/2 λίτρο ελαιόλαδο
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • 1 κρεμμύδι ξερό

Εκτέλεση

  1. Μουλιάζετε αρχικά το ψωμί σε νερό και μετά το στύβετε καλά.
  2. Πολτοποιείτε το κρεμμύδι στο μπλέντερ και στη συνέχεια προσθέτετε τον ταραμά, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
  3. Προσθέτετε λίγο-λίγο το ψωμί, πάντα συνεχίζοντας το χτύπημα.
  4. Στη συνέχεια λίγο-λίγο το λάδι και τέλος το χυμό λεμονιού, χτυπώντας πάντα μέχρι να πάρετε μια ομοιογενή αφράτη κρέμα.