Υλικά
- 250 γρ. ινδοκάρυδο
- 250 γρ. ζάχαρη
- 6 ασπράδια (χωρισμένα τουλάχιστον από την προηγούμενη μέρα και φυλαγμένα στο ψυγείο)
- 1 βανίλια
- 125 γρ. ινδοκάρυδο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Φτιάξτε αρχικά τη μαρέγκα με 6 ασπράδια, προσθέστε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, μετά τη βανίλια και τέλος το ινδοκάρυδο, ανακατεύοντας συνεχώς απαλά να ενωθούν.
- Φτιάξτε μπαλάκια, βάλτε τα σε βουτυρωμένη λαδόκολλα και αφήστε να ξεκουραστούν 15′.
- Πασπαλίστε με λίγο ινδοκάρυδο.
- Βάλτε το ταψί με τα μακαρόν στη μεσαία σχάρα και από πάνω και από κάτω βάλτε από ένα ίδιο άδειο ταψί.
- Ψήστε για 10-15′ στους 160 να χρυσίσουν.