Υλικά
- 1 μεγάλο πακέτο μανιτάρια portobello ή μεγάλα λευκά
- 1 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο
- 1/2 φλυτζάνι γαλέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. βούτυρο
- τριμμένο τυρί για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε αρχικά τα μανιτάρια και αφαιρείτε τα κοτσάνια, τα οποία και κρατάτε.
- Ανοίγετε το λουκάνικο και ψιλοκόβετε το εσωτερικό του, το οποίο το τηγανίζετε μαζί με τα κοτσάνια από τα μανιτάρια.
- Τα βγάζετε από τη φωτιά και αναμειγνύετε τη γαλέτα και το βούτυρο στο μείγμα.
- Γεμίζετε τα μανιτάρια, τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15 λεπτά.
- Βάζετε τυρί πάνω σε κάθε μανιτάρι και ψήνετε στο γκρίλ 3 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.