Υλικά
- 2 φλ. ώριμα αβοκάντο, λιωμένα
- ½ φλ. χυμό λάιμ
- 2 κ.γ. ξύσμα λάιμ
- ¾ φλ. μέλι
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- λίγο θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι, μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές.
- Τοποθετούμε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
- Σε 3-4 ώρες το παγωτό θα είναι έτοιμο, χωρίς συνεχές ανακάτεμα και χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής.