Υλικά

  • 2 φλ. ώριμα αβοκάντο, λιωμένα
  • ½ φλ. χυμό λάιμ
  • 2 κ.γ. ξύσμα λάιμ
  • ¾ φλ. μέλι
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • λίγο θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι, μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές.
  2. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
  3. Σε 3-4 ώρες το παγωτό θα είναι έτοιμο, χωρίς συνεχές ανακάτεμα και χωρίς τη χρήση παγωτομηχανής.