Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 3 αβγά
- 1 κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. γκούντα
- 100 γρ. κασέρι
- 100 γρ. φέτα
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Τρίβουμε σε ένα μπολ τα τυριά. Τη φέτα την τρίβουμε καλύτερα με το πιρούνι.
- Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα και τοποθετούμε το φύλλο. Το στρώνουμε να πάει παντού σε πάτο και πλαϊνά. Κόβουμε τα περισσεύματα.
- Χτυπάμε αυγά, κρέμα και λίγο πιπέρι.
- Ανακατεύουμε το μισό μίγμα με τα αβγά με τα τυριά. Το ρίχνουμε πάνω από το φύλλο.
- Από πάνω, ρίχνουμε και το υπόλοιπο μίγμα αβγών.
- Ψήνουμε για 30-40 λεπτά περίπου σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς.