Υλικά

  • 250 γρ. φέτες από γαλοπούλα καπνιστή (fuantre)
  • 200 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
  • 150 γρ. μπιέτολα βρασμένη
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γ. μέντα τριμμένη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 10 φύλλα από σχοινόπρασο για το δέσιμο

Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο μαζί με τη μπιέτολα. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το Φιλαδέλφεια, τη μέντα και ανακατεύουμε να γίνει μία γέμιση σαν κρέμα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Παίρνουμε τις φέτες γαλοπούλας και σε κάθε μία βάζουμε στη μέση 1 κουταλάκι από τη γέμιση. Κλείνουμε την κάθε μία σαν πουγκάκι και τη δένουμε το φύλλο από σχοινόπρασο. botrini735x90