Υλικά

  • 350 γρ. ρύζι
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. wasabi
  • 1 λίτρο ζωμό ψαριού
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 φιλέτα τόνου (150 γρ. το ένα)
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 2 σφηνάκια σακέ
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 20 γρ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το βούτυρο (50 γρ.) και το wasabi. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.