Υλικά

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρου των 150 γρ
  • 1 κ.σ. δεντρολίβανο τριμμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο
  • Ζεστ από 1 πορτοκάλι
  • 4 φινόκιο κομμένο στα τέσσερα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 60 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
  • 3 κ.σ κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 3 κ.σ. φρυγανιά
  • 1 κ.σ. καφέ espresso
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, τις ελιές και τα φινόκιο. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.