Υλικά
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου των 150 γρ
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο τριμμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο
- Ζεστ από 1 πορτοκάλι
- 4 φινόκιο κομμένο στα τέσσερα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 60 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
- 3 κ.σ κεφαλοτύρι τριμμένο
- 3 κ.σ. φρυγανιά
- 1 κ.σ. καφέ espresso
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, τις ελιές και τα φινόκιο. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.