Υλικά

  • 6 μανιτάρια champignon
  • 5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 150 γρ. φέτα τριμμένη
  • 60 γρ. μετσοβόνε τριμμένο
  • 3 παξιμάδια τριμμένα
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι

Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, παίρνουμε ένα ταψί που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε ανάποδα Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.