Υλικά
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 4 ραπανάκια ψιλοκομμένα σε φέτες
- 2 αγγουράκια
- Φύλλα βασιλικού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι
- Ξίδι βαλσάμικο
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε, πλένετε τα ντοματίνια και τα κόβετε στη μέση. Τοποθετείτε στο πιάτο τα ντοματίνια μαζί με τα ψιλοκομμένα ραπανάκια και τα αγγουράκια.
- Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
- Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό και καλαμπόκι, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού και ραντίζετε με ξίδι βαλσάμικο.