Υλικά
- 1 κιλό μοσχαράκι
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- 1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
- Ελαιόλαδο
- Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
- Σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζετε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε λίγο τα μανιτάρια.
- Μεταφέρετε το κρέας σε άλλη κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζετε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
- Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτετε δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
- Στο χρόνο αυτό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.