Υλικά
- 2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές λάδι
- 1 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα
- 2-3 γεμάτες κουταλιές μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
- 3 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια
- χυμό από μισό λεμόνι
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα το λευκό μέρος
Εκτέλεση
- Βράζετε τις πατάτες για 25 λεπτά και τις στραγγίζετε.
- Πέντε λεπτά πριν βράσουν οι πατάτες ρίχνετε τα καθαρισμένα σπαράγγια και τα ζεματάτε για 5 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά της συνταγής εκτός από τη μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε τη μαγιονέζα με την μουστάρδα και ανακατεύετε απαλά να πάει παντού.
- Ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τα ντοματίνια.
- Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.