Υλικά

  • 450 γρ. καρότα
  • 2 πορτοκάλια
  • 30 γρ. φιστίκια Αιγίνης
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • Aλάτι
  • Mαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τα καρότα και τα τρίβετε σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Ξεφλουδίζετε τα πορτοκάλια και αφαιρείτε την σάρκα, μαζεύοντας και το χυμό τους σε ένα μπολ.
  3. Αναμειγνύετε καλά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιών και αλατοπιπερώνετε.
  4. Ανακατεύετε τα κομμάτια του πορτοκαλιού με τα καρότα και περιχύνετε το ντρέσσινγκ.
  5. Τέλος, βάζετε πάνω στη σαλάτα τα φιστίκια και σερβίρετε.