Υλικά
- 450 γρ. καρότα
- 2 πορτοκάλια
- 30 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- Aλάτι
- Mαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα καρότα και τα τρίβετε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ξεφλουδίζετε τα πορτοκάλια και αφαιρείτε την σάρκα, μαζεύοντας και το χυμό τους σε ένα μπολ.
- Αναμειγνύετε καλά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιών και αλατοπιπερώνετε.
- Ανακατεύετε τα κομμάτια του πορτοκαλιού με τα καρότα και περιχύνετε το ντρέσσινγκ.
- Τέλος, βάζετε πάνω στη σαλάτα τα φιστίκια και σερβίρετε.