Υλικά
- 500 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γραμμάρια γιαούρτι κανονικό
- 2 φακελάκια βανίλια
- 2 φακελάκια ζελατίνη
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια νερό ζεστό
- Μέλι και καρύδια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Διαλύετε στο νερό τη ζελατίνη και την αφήνετε λίγο να κρυώσει. Στο μεταξύ, χτυπάτε στο μίξερ τη φρέσκια κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί.
- Ανακατεύετε τη διαλυμένη ζελατίνη με τη ζάχαρη, τα γιαούρτια και τη βανίλια και έπειτα προσθέτετε και τη φρέσκια κρέμα και ανακατεύετε.
- Βάζετε το μείγμα σε ένα πυρέξ και αφήνετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να πήξει.
- Βάζετε από πάνω το μέλι και τα ψιλοκομμένα καρύδια και σερβίρετε.