Υλικά
- 1 κιλό αρνί από μπούτι κομμένο σε μερίδες
- ½ κιλό μάραθο φρέσκο
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
- 2 κουταλιές πελτέ ή 3 φρέσκιες ντομάτες
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο λάδι και το ζεσταίνετε. Ακολούθως ρίχνετε μέσα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
- Τσιγαρίζετε το αρνάκι μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Αμέσως μετά ρίχνετε μέσα τα μάραθα ψιλοκομμένα.
- Διαλύετε τον πελτέ σε δύο ποτήρια νερό ή κόβετε 2-3 φρέσκες ντομάτες και τις ρίχνετε μέσα στο αρνί.
- Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για 45 λεπτά περίπου.